Боряна Атанасова
Боряна Атанасова
Country Manager, Maurice Ward & Co.
Read More
Аз и целият екип на Maurice Ward & Co. Bulgaria, благодарим на Studio FACE за професионалната и коректна работа по реновирането на нашия нов ART OFFICE в София.
Стоян Илиев
Стоян Илиев
Read More
Топ ниво услуга от началото до края. Добре информирани, професионални, мили. Силно препоръчвам да обсъдите бъдещите си проекти със Studio Face, за да добиете представа за чудесната услуга.
Натали Сосерова
Натали Сосерова
Read More
Професионализъм! Проектът за интериора на апартамента ни, който направиха от Studio FACE, изгради нашия ДОМ. Цялостната идея, която слива помещенията като едно цяло, създава усещането за спокойствие. Вниманието към всеки един детайл прави изпълнението на проекта лесно и достъпно. Тяхната неизчерпаема енергия и творческа всеотдайност допринесоха домът ни да се превърне в сбъдната мечта. Получихме индивидуален подход и вникване към всички наши хрумвания и тяхното доразвиване. Очакванията ни бяха оправдани! Благодаря Ви от сърце!
Събин Пощов
Събин Пощов
Read More
Екипът, на който може да се доверите! Трудолюбиви хора с творчески дух и вдъхновяващи идеи. Ако повярвате в тях, съм сигурен, че ще се влюбите в работата им. Само си представете, че вашето местенце ще има своя собствена атмосфера!
Previous
Next